Over Klaverwerk

Klaverwerk

Klaverwerk is actief in de Branches Techniek, Bouw, schilders en aanverwante sectoren. Voornamelijk actief in Friesland, Groningen en de Noordoostpolder.

Door onze ervaring, een groot netwerk en kennis van de markt zijn we een stabiele partner in de markt op het gebied van personeelsbemiddeling.  Ben je op zoek naar een baan waarbij zekerheid en kans maakt op een langdurig dienstverband van belang is dan ben je bij ons juist. We werken alleen samen met stabiele opdrachtgevers welke vacatures voor de langere termijn bij ons uitzetten.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging dan kunnen we je daar in begeleiden en bemiddelen in de juiste keuze wat bij je past en welke vacature goed bij je past.  We gaan gedegen en betrokken te werk, we geloven dat een persoonlijke contact de basis is voor een langdurige relatie. Onze dienstverlening bestaat uit uitzenden, werving & selectie, recruitment en advies.

Ons onderscheidend vermogen

Bij Klaverwerk vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Wij komen altijd persoonlijk kennismaken.

Hierdoor worden wij in staat gesteld de cultuur en omstandigheden binnen uw bedrijf in te schatten, waarna we in nauw overleg beoordelen welke diensten de meeste kans op succes bieden.