Alweer een jaar voorbij… op naar 2021!

Alweer een jaar voorbij……

Het is december en het einde van het jaar 2020 is in zicht. Wat een bewogen jaar was dit. Het aangepaste Sinterklaasfeest, het kerstfeest en oudejaarsavond zonder vuurwerk drukt ons maar weer eens met onze neus op het feit dat dit jaar alles anders is. Wat een aanpassingsvermogen heeft dit jaar van ons gevraagd. Ik hoef je niet te noemen wat wij met elkaar hebben moeten doen, of vooral moeten laten, om elkaar te beschermen. Diverse vervelende maatregelen hebben het ons zeker niet gemakkelijk gemaakt! Maar laten we positief blijven en voor een beter, leuker, gezelliger en werkzamer 2021 gaan. Wij van Klaverwerk hebben zin in 2021 en we hopen dat we elkaar meer kunnen opzoeken en willen iedereen ook graag snel weer normaal kunnen spreken!